Projekt

Download PDF

Bismillah

All lov och pris tillkommer Allah den Högste. Vi prisar Honom och vi söker Hans hjälp. Vi söker vår tillflykt hos Allah från det onda i våra själar och i våra handlingar. Den som Allah vägleder kan ingen vilseleda och den som Allah vilseleder kan ingen vägleda. Må Allahs frid och välsignelser vara över Profeten Muhammad, hans familj, hans följeslagare och dem som följer efter i deras spår.

Alhamdulillah, med Allahs Vilja och tillåtelse har vi fått engagera oss i ett antal projekt. Vi har utfört projekt över nätet men även lokalt i lokala moskéer.Vill du vara med och bidra till våra projekt? Du kan skänka sadaqah till våra projekt genom att sätta in pengarna på vårt konto antingen genom bankgiro eller swish.

Bankgiro: 226-5205            Swish: 123 618 52 43

 

Länkar till korta projektpresentationer

Notera: Många utav projekten har hittills utförts i Uddevalla moskén. Vi har även utfört några projekt i en moské i Trollhättan, Vänersborg samt Göteborg. Vi har framtida planer att med Allahs vilja utföra projekt i fler städer. Därför ber vi dig om ditt stöd, att du fortsätter skänka i sadaqah så mycket du kan för Allahs skull så att vi kan fortsätta driva dessa projekt som går ut på att utveckla moskéerna samt stärka da’wahn.

PROJEKT “AKUT HJÄLP”
PROJEKT “MOSKÉSTÖD”
PROJEKT “STÖD”
PROJEKT “UTBILDNINGSMATERIAL”
PROJEKT “INSIKTSSKYDD”
PROJEKT “LIVETS PÄRLOR”
PROJEKT “RAMADANBOKEN”
PROJEKT “FATWABOKEN”
PROJEKT “HÖGTALARE”
PROJEKT “HÖGTALARE TILL FÖRELÄSNINGAR”
PROJEKT “DÖRR & GARDIN”
PROJEKT “SÄKERHETSUTRUSTNING”
VÄNERSBORG – “KORANENS BUDSKAP”

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng