Home > Artikel > Kampanjer, moskébygge, Norrköping…

Kampanjer, moskébygge, Norrköping…

Kampanjer, moskébygge, Norrköping...
Download PDF

Alhamdulillaah, en väldigt lyckad Ramadan med mycket gott i. Vi har lyckats utföra två större kampanjer, all tacksamhet tillhör Allah, och må Allah belöna alla som har varit med och bidragit ekonomiskt eller på något annat sätt!

De två kampanjer vi syftar på är moskébygget som vi samlade in till för en moské som håller på att byggas färdigt i Bosnien och den andra kampanjen är en insamling vi hade som skulle levereras till Norrköpings moské för bygget av en moské. De båda kampanjerna avslutades mycket lyckat, alhamdulillaah.

Moskébygget i Bosnien: Ca 20 000kr samlades in och bröderna överlämnade pengarna personligen i Bosnien till de ansvariga för projektet. Vi besökte även platsen där moskén ligger och dokumenterade processen lite samt planerna på Facebook.

Moskébygget i Norrköping: 20 000kr samlades in och överfördes till Norrköpings moské. Vi tog kontakt med bröderna och vi planerar att i framtiden även besöka bygget in shaa Allah.

 

Mindre kampanjer denna månad

Vi lyckades trycka två nya böcker, alhamdulillaah. De delas ut gratis, det man betalar är bara fraktkostnaderna. Du kan beställa dem här.

Vi håller på att färdigutveckla en mobilapp som skall lanseras denna månad in shaa Allah. Därmed har vi lanserat en mindre kampanj för de som vill vara en del av något större. Var med och bidra!

 

Swish: 123 618 52 43
Bankgiro: 226-5205

 

Lämna ett svar

Räkna ut (spamkontroll) *

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng