Download PDF

BLI MEDLEM!

Om du redan är medlem vänligen logga in här. Om du vill registrera dig, klicka här.

Vad innebär det att vara medlem hos Hidayah? Dels innebär det att du varje månad kommer bidra till våran organisation. Alla pengar som vi får in går till välgörande ändamål så som hjälp till moskéer och moskébyggen, da’wah, välgörenhetsorganisationer som arbetar i Syrien, etc. Utöver det, genom att skaffa Standard-medlemskapet så kommer du öppna en hel del förmåner för dig själv. Bland dessa är:

  • Gratis böcker på svenska varje gång vi trycker ut
  • Gratis kurser
  • Gratis kläder med islamiska budskap på
  • Tillgång till PDF-böcker på svenska
  • Islamiska artiklar
  • Mer bilder med islamiska budskap
  • Längre föreläsningar enbart för medlemmar
  • Tävlingar med fina priser varje månad
  • Beställ en bild själv med text du vill ha på
  • Mycket mycket mer!

Du kan lätt bli medlem hos oss genom att klicka här och följa instruktionerna. Betalningen kan ske på tre sätt: PayPal, bankkort eller Swish (offline betalning). Om du väljer Swish ska du meddela oss på Facebook så att vi kan aktivera ditt konto. Sedan är det fritt fram att ta för dig i menyn på medlemssidan.

Vanliga frågor och svar

Fråga: Kan man betala för längre period?
Svar: Ja, det kan du och enklast då är via Swish. Betala för den perioden du vill och kontakta oss så ordnar vi att kontot är aktivt fram till den valda perioden.

Fråga: Är min betalning säker?
Svar: Din betalning är säker och går direkt till våran förening.

Fråga: Vad händer med informationen jag ger ut?
Svar: Den informationen är till för så att vi kan registrera dig som medlem och ha giltig information om vem som är medlemmen. Din information kommer självklart inte att delas vidare eller publiceras någonstans.

Fråga: Vad händer med pengarna ni får in?
Svar: Våra pengar går oftast till moskébyggen och utvecklingar av moskén samt da’wah så som tryck av böcker, broschyrer och annat.

Fråga: Vad är det för kurser man får tillgång till?
Svar: Vi kommer försöka anordna kurser varje månad som våra medlemmar kan ta del av. Kursmaterial och föreläsningar på svenska samt slutligt prov.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng